top of page

ROSÉ (ZIJ/HAAR)

"Ik identificeer mij als cis-vrouw en ik kan me aangetrokken voelen tot verschillende mensen. Dat kun je biseksueel of panseksueel noemen. Ik ben nu heel blij met hoe ik mijn vorm van liefhebben ervaar. 

 

Hoe included ik me voel in de stad of in Nederland in het algemeen wisselt van dag tot dag. Dat heeft te maken met de intersecties waar ik me als individu op begeef. In mijn directe omgeving ervaar ik voldoende ruimte om te zijn wie ik ben en te mogen zijn wie ik worden wil. Dat wil ik zelf ook graag uitdragen naar anderen. Zo ben ik voorlichter bij SKSPRAAT. 

 

SKSPRAAT organiseert bijeenkomsten waar iedereen de ruimte krijgt te praten, luisteren en vragen te stellen over seks, seksualiteit, intimiteit en relaties. Veiligheid en openheid is het belangrijkste. Online schrijven en delen we verhalen om te laten zien dat ieders gevoelens rond seksualiteit en liefde er morgen zijn. Wij zijn voor échte inclusieve en laagdrempelige sekspraat.

 

Ik hoop dat mensen elkaar de ruimte geven om zichzelf te zijn of te leren kennen. En beseffen dat veel van de bewustwording met betrekking tot identiteiten gaat om mensenrechten (gezondheidszorg, veilig leven en geen discriminatie)."

Rosé - Part of the Kaleidoscope8495_(c)Anne van Zantwijk_staand.jpg
bottom of page